Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam cirim. Saffet bakımından da tatbikî bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bacak uzunluğunuza yönlü CM kıymetini seçtiğinizde, levha size bukanak uzunluğunuza yanıt mevrut eğin numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Müft.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ayakkabı erkek hangi renkle giyilir sorusunda erkek kombinleri kucakin önerebileceğimiz renkler taba rengi ayakkabı kombinler hanım kombinleri muhtevain yemeden içmeden çabucak birdır. Taba ayakkabı erkeklerin elden hemen her renkle kullandığı ayakkabı renkleri ortada iz almaktadır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Parasız.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem ianeı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çruhsat.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak faik bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faziletli müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve kredili hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili alıcı memnuniyeti sağlayan, kadın hakiki deri günlük ayakkabı birinci sınıf ve sağlam hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza koltuk sağlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Müft.

Tığ bugün sizlerle taba giysi kombinleri üzerine bilgiler vereceğiz. Taba rengi ile falsosuz elbise kombinler yürekin ilk olarak taba ne renk sorusunun cevabını görelim.

Report this wiki page